Sunday, 7 October 2012

2 Blogger Awesome

Assalamualaikum....


Holla korang... setiap orang mesti ada inspired sape-sape when start blogging right??? same goes to me.. i start with baca-baca blog orang... kalau blogger tu i sayang memang i akan baca lah entry dia walaupun karangan... sebab yang best akan sentiasa terbaik di hati ini...waaallllauuu... ok i'm start with maria, hanis, and ramai lagi... then start kenal this beautiful blogger... kalau dia update je mesti teruja nak baca.. mengenai hidup beliau... serta suka tengok beliau yang down to earth and sweet sangat.. kalau blogger ni kan yang ramai followers mesti belagak sikit kan.. tapi kak maghia ni super duper best kot!! love to see her... nak tahu kak maghia ni best ke tak haruslah ke blog beliau yang super sempoi.....huhu after mengikuti blog beliau...akhirnya sudi juga kak maghia untuk menjadi follower blog kite yang tak seberapa ni... malu jap :) hehe btw happy.....jangan lupa singgah ke blog kak maghia okey... ^_^


Then after kak maghia , SCD pula melawat ke sini... hoi3... gembira di hati sebab naz always juga melawat blog wan ni.. saya teruja baca mengenai aircraft ni...sebab ape??? i kan PILOT LOVER... u all lupa kew...hahah actually naz minat sangat benda yang melibatkan aircraft plus i'm in love with pilot too... so there's no wrong to support other pilot's blog right... tak ramai bakal pilot or pilot yang ada blog... kalau ada pun jarang-jarang update... faham lah kita akan kesibukkan mereka kan... so nice to know Syazwan Che Deraman which i think can give others young man outside more about aircraft works..wan ni kang kalau dah start kerja conferm buzy...  ^_^ eh lupa bagi tahu wan sudah berpunyer ye.. korang jangan nak usha-usha... marah pulak awek dia kang...heeh it's totally awesome..walaupun naz dapat belajar sekejap je dulu... but to study about aircraft still my precious experience ... jangan lupa singgah blog wan okey.... ^_^




Dah baca?Jangan lupa komen

10 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

hehe.. blog dia memang awesome pun.. suka baca blog syazwan che deraman tu... ena dah lama follow dia

cik azLyzah⊙.☉ said...

Cik nak terjah blog dowg lah^^

PILOT LOVER said...

Dialu-alukan utk anda terjah ke sana... Mereka awesome :)

Syazwan Che Deraman said...

patutlah rasa macam ada orang seru.

heheheh..

thanks ye Naazira!!.

saya menghargainya!

fifie said...

SCD memang cool pun. hehe

PILOT LOVER said...

kan FIFIE...hhehe ^_^

SCD most welcome...hehe ^_^

Marya Hana said...

Hai Naz,

seperti si syazwan abe pilot tu, kak maghia pon tersedak terok. macam ada org seru, hehe. thanks , happy blogging. teruskan menyokong kak maghia :))

are_lin@yu said...

wahh beznya di review nk jgk..hihi

Nana Lee said...

baru aje terjah blog kak marya hana..best..:)

Solehah Shamsuddin said...

kak maria sgt2 comey

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
OFFICIALLY ONE WITH HEALTHY AND HAPPY LOOKS, RADIANT, FLOURISHING , RESPLENDENT , BRIGHT, BEAMING OF NAAZIRA RAHIM COPYRIGHT